web analytics

Foto en video?


Waarom kiezen als het ook allebei kan! En dat nog wel bij één video/fotograaf :-). Uniek in Nederland bied ik een combinatie aan van videografie en fotografie tijdens bruiloften. Geen stress van een tweede (of derde) persoon die de hele dag om jullie heen hangt. Ik doe alles in m’n eentje, zelfs met drone beelden als de locatie het toelaat. Vraag naar de mogelijkheden en speciale tarieven!

Trouwclip


Hebben jullie mijn allernieuwste trouwclip al gezien? Een super mooi en liefdevol bruidspaar op een prachtige locatie in de Belgische Ardennen. Zie de pagina Videografie onder Portfolio!  

Feest in de boot


Post Image

Gisteren voorlopig de laatste bruiloft van het seizoen. Met een heerlijk relaxed stel in Amersfoort en mijn favoriete trouwambtenaar. Tijdens de boottocht ging de champagne open, werd er accordeon gespeeld door een familielid en sprongen twee vreemde meiden ineens op de boot om ook mee te vieren 🙂

Foto of video?


Post Image

Een videograaf bij de bruiloft is nog altijd minder gebruikelijk dan een fotograaf. Maar het komt wel steeds vaker voor dat beide aanwezig zijn. Wist je dat je uit een trouwfilm ook foto’s kunt halen? De kwaliteit is wel iets minder dan van een ‘echte’ foto maar op een smartphone of beeldscherm zie je het verschil nauwelijks. Zie bijgaande foto, wat een bevroren moment is uit een trouwfilm die ik heb gemaakt.

Bruiloft videografie aanbieding


Ook dit jaar heb ik weer een speciale aanbieding! Voor bruiloften die plaatsvinden in 2018 en worden geboekt voor 31-10-2017 geldt het volgende videografie aanbod: De hele dag en avond filmen voor een bedrag van 675 euro, inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland. Wees er snel bij want de aanbieding geldt voor maximaal 3 bruiloften!

WhatsApp!


Vanaf nu standaard geleverd bij iedere trouwreportage, een WhatsApp video met de mooiste momenten, om altijd bij je te hebben!

Gratis trouwfilm?


Post Image

Laatste oproep, nog slechts 1 plekje vrij! Wil je in 2017 kans maken op een gratis trouwfilm of een trouwfilm tegen een zeeeeeeeer gereduceerd tarief van 275 euro? Stuur me dan nog even snel een mailtje met de plannen voor jullie trouwdag en natuurlijk ook de trouwdatum. Wie weet horen jullie snel van me!

Videografie actie!


Post Image

In aanvulling op fotografie ga ik vanaf 2017 ook videografie aanbieden. Maar omdat ik nog geen trouwfilm portfolio heb en verder wil leren en groeien, heb ik een heel speciaal aanbod: Ik ben op zoek naar aanstaande bruidsparen die het aandurven om hun grote dag door mij op video te laten vastleggen. Ik gebruik dezelfde hoogwaardige apparatuur en heb dezelfde hoge kwaliteitsstandaard als voor de fotografie. Ik ben de hele dag aanwezig, vanaf de eerste voorbereidingen totdat het feest losbarst. […]

Fashion shoot


Post Image

Tussen de bruidsreportages door af en toe ook tijd vrijmaken voor een leuke fashion shoot. Deze was in Zwolle, vlakbij de Ijsselcentrale. We konden nog net genieten van de ondergaande zon…

Woning


Post Image

Tussen de bruiloften door krijg ik ook regelmatig opdrachten voor het fotograferen van een woning. Frisse en goed belichte foto’s in een opgeruimd huis bevorderen de verkoop!