web analytics

Nico Basten Video- en Fotografie kan diverse video- en fotografie opdrachten verzorgen, zoals bruidsreportages, zakelijke en redactionele portretten, feestelijke recepties, woningfotografie en bedrijfspresentaties. Bovendien kunnen ook (individuele) fotografie workshops worden verzorgd.

Nico Basten Video- en Fotografie staat garant voor betrokkenheid, creativiteit, professionele kwaliteit en een afspraak = afspraak mentaliteit.

Voor een overzicht van de mogelijkheden en kosten van bruidsfotografie en woningfotografie, verwijs ik u graag naar de tarieven pagina. Klik hier om deze pagina te bekijken. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere bruidsparen? Klik dan hier voor de referenties! Of neem een kijkje op de speciale bruidsparen pagina met nuttige informatie, tips en inspiratie.

Voor alle overige vormen van video- en fotografie kunt u contact met mij opnemen om uw exacte wensen kenbaar te maken. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden en kom dan zo snel mogelijk met een passend voorstel.

Op alle opdrachten die worden uitgevoerd door Nico Basten Video- en Fotografie zijn de algemene voorwaarden van de Dutch Photographers beroepsorganisatie van toepassing. Klik hier voor een overzicht van de voorwaarden.