web analytics

Tarieven Nico Basten Video- en Fotografie


Bruidsfotografie

Na een uitgebreide kennismaking en het doorspreken van jullie draaiboek, ontvangen jullie een passende offerte op maat. Ik denk met jullie mee over de kleine details, zodat het aanbod helemaal aansluit op jullie wensen. In de week voor de bruiloft, neem ik altijd nog even telefonisch contact op met de ceremoniemeester om de laatste details door te spreken.

Op de dag van het huwelijk ben ik meestal een groot deel van de dag/avond aanwezig. De voorbereidingen van de bruid, de ceremonie, kerkelijke inzegening, aansnijden van de taart, de receptie, diner, feest, etc. Zoveel mogelijk onopvallend worden alle belangrijke, spontane en onvergetelijke momenten vastgelegd. Ik zie mezelf vooral als reportage fotograaf en ‘storyteller’. Als jullie dat willen en als het past in het programma, gaan we ook op pad voor een mooie fotoshoot. Niet te geposeerd, gewoon lol hebben samen, dat zie je terug op de foto’s!

De mogelijkheden op gebied van bruidsfotografie zijn ondergebracht in de volgende 3 pakketten:

 

 

Uiteindelijk ontvangen jullie altijd een maatwerk offerte op basis van een van bovenstaande pakketten. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk andere producten bij te bestellen zoals ouderalbums.

Het album bij de pakketten B en C betreft een luxe album met een fraaie vintage cover waar jullie naam wordt ingedrukt, volledig vlakliggende pagina’s en een bijpassende koffer. Het album is leverbaar in diverse kleuren en materialen. Maar op verzoek zijn andere album varianten of afmetingen natuurlijk ook mogelijk.

Benieuwd wat andere bruidsparen vonden van de samenwerking met Nico Basten Fotografie? Klik dan hier om de referenties te bekijken. Of neem een kijkje op de speciale bruidsparen pagina met handige tips, informatie en inspiratie.

 

Videografie

Naast fotografie behoort videografie ook tot de mogelijkheden. Een trouwfilm, bedrijfspresentatie, verkoopfilm van de woning, etc. Veel is mogelijk en tegen aantrekkelijke tarieven.

Het verhaal van jullie huwelijk op film is al mogelijk vanaf 750 euro, inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland. Ik ben dan maximaal 8 uur aanwezig om een mooie impressie te maken. Het eindproduct is een gemonteerde en professioneel nabewerkte trouwclip van circa 5 minuten, waarin eventueel ook jullie geloftes in kunnen worden verwerkt. Natuurlijk kan het videografie pakket worden uitgebreid met bijvoorbeeld extra uren, een documentaire edit (30-40 min) of de gehele ceremonie. Als de locatie het toelaat, zijn drone beelden onderdeel van het pakket!

Vraag ook naar de interessante tarieven voor een combinatie van fotografie en videografie! Dubbele pret zonder de stress van een losse fotograaf en videograaf om jullie heen :-).

Graag bespreek ik vrijblijvend alle mogelijkheden. Zie ook deze pagina.

 

Woningfotografie

Heeft u plannen om uw huis of appartement te verkopen of verhuren? Door professionele woningfotografie en styling komt uw woning beter tot zijn recht. Goede belichting, composities, kleurgebruik en accessoires maken uw woning aantrekkelijker en nodigen uit tot bezichtiging. Nico Basten Fotografie verzorgt dit graag voor u. De tarieven zijn afhankelijk van de grootte en locatie van uw woning en beginnen bij 135 euro, inclusief BTW. Ik maak graag een vrijblijvende offerte.

 

Overige fotografie

Graag maak ik vrijblijvend een passende offerte op basis van uw wensen.